View Full Version : Σκορπιός - Το ερωτικό προφίλ του ζωδίου
Μπαφαλούκος Μελέτης
01-11-2006, 01:05 PM
Οι Σκορπιοί είναι γνωστοί για τον έντονο ερωτισμό τους και τον μυστηριακό μαγνητισμό που ασκούν στο περιβάλλον τους. Δύσκολα να τους καταλάβεις, και ακόμα δυσκολότερο να συμβιώσεις μαζί τους. Αναζητούν την γνησιότητα και την ένταση στην ζωή τους, και είναι ανήσυχοι και ασυμβίβαστοι. Διαθέτουν ένα αλάνθαστο ένστικτο, και μπορούν να διαβάζουν την σκέψη σας από πολύ μακριά. Μην αποπειραθείτε να τους κρύψετε κάτι. Θα το καταλάβουν, και απλά θα χάσετε την εμπιστοσύνη τους. Είναι το ζώδιο τού θανάτου και της αναγέννησης. Στην ζωή τους ποτέ δεν θα ακολουθήσουν τον εύκολο δρόμο, και οι εμπειρίες τους είναι υποψήφιες για θεατρικά δράματα. Δείχνουν μία ιδιαίτερη στάση απέναντι στην ζωή και προ πάντων στον έρωτα. Αναζητούν το βάθος και το μάξιμουμ σε ότι κάνουν. Το πάθος γενικά κυριαρχεί στην ζωή τους, κι αν δεν το βρίσκουν δυστυχούν.
Ο ΑΝΔΡΑΣ ΚΑΙ Η ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΤΟΥ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ
Ο άνδρας Σκορπιός κυριαρχείται από τις επιθυμίες του, και για να τις βρει θα κινήσει γή και ουρανό. Το πάθος του για την ζωή είναι ακατανίκητο, και πολύ περισσότερο οι ερωτικές του επιθυμίες. Διαθέτει έναν ανυπέρβλητο μαγνητισμό, και σίγουρα δεν μένει απαρατήρητος στο πέρασμά του. Στην ερωτική του ζωή θα αναζητήσει το πάθος, αλλά και την γνησιότητα. ΠαρΆόλο που διακατέχεται από τις έντονες ερωτικές του παρορμήσεις, εντούτοις, δεν είναι απΆ αυτούς που τους αρέσει να παίρνουν την ερωτική τους ζωή στα αστεία. Αναζητούν την συμμετοχή ψυχή τε και σώματι, και όταν την βρουν θα δώσουν και τα εσώψυχά τους στην ερωτική ιεροτελεστία, που θα αποτελέσει μία πρωτόγνωρη εμπειρία για κάθε ερωτικό τους σύντροφο. Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψουν την ηφαιστειακή τους ερωτική συμπεριφορά. Απλά, οποιοσδήποτε γευτεί μία ερωτική εμπειρία με έναν Σκορπιό, θα έχει κάνει σίγουρα ένα μεγάλο βήμα για την προσωπική του ολοκλήρωση.
Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ Η ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΤΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ
Οι γυναίκες Σκορπιοί, είναι τα πιο περίεργα και παθιασμένα θηλυκά τού πλανήτη. Είναι μυστηριώδεις και συχνά ακατάληπτες. Αναζητούν τον νόημα στην ζωή τους στις πιο απόμακρες γωνιές των φιλοσοφικών τους αναζητήσεων, και συνήθως είναι δύσκολο να το βρουν. Δεν συμβιβάζονται εύκολα, και τα γούστα τους είναι δύσκολα και μεταβλητά. Αντιμετωπίζουν κρίσεις στην ζωή τους, καθώς ψάχνουν να βρουν απεγνωσμένα αυτό που ελάχιστοι μπορούν να τις το δώσουν. Στην ερωτική τους ζωή τα θέλουν όλα ή τίποτε. Δεν μπορούν να προσποιηθούν ούτε να παίξουν με την σεξουαλικότητά τους. Η ερωτική πράξη είναι κάτι ιερό για αυτές. Στην πράξη μπορούν να υποδυθούν όλους τους ρόλους, και κυριολεκτικά να ρουφήξουν τον εραστή τους. Η διαίσθησή τους είναι τρομακτική , και κυριολεκτικά επικοινωνούν με την ματιά τους και το ένστικτό τους. Η ζήλια τους αποτελεί για αυτές το πιο σατανικό σαράκι στην ζωή τους. Αν πληγωθούν ερωτικά, μπορεί κυριολεκτικά να ισοπεδώσουν τον εραστή τους, ή και να αυτοκαταστραφούν. Αν είστε από αυτούς που τους αρέσει να παίζουν με το ταίρι τους, απλά ξεχάστε τες.
ΟΙ ΕΡΩΤΟΓΕΝΕΙΣ ΖΩΝΕΣ
Οι πιο ερωτογενείς τους ζώνες είναι αυτές ακριβώς που παράγουν την ερωτική πράξη, τα γεννητικά τους όργανα. Οι ευαισθησίες τους είναι τρομακτικές, και η διέγερσή τους είναι αυτόματη. Η θηλυκιά Σκορπίνα, μπορεί απλά να διεγερθεί και με το που θα σταυρώσει τα πόδια της. Ακόμα διεγείρονται εύκολα από τις φαντασιώσεις τους, και η στάση που προτιμούν είναι το 69.
ΠΩΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΣΙΑΣΕΤΕ
Δεν είναι εύκολο να τους πλησιάσετε, καθώς αποτελούν το μεγαλύτερο αίνιγμα τού ζωδιακού. Οι διαθέσεις του διαφέρουν από μέρα σε μέρα, και γενικά στο ερωτικό τους παιγνίδι αντιδρούν ενστικτωδώς. Μπορεί να ερεθιστούν από τις πιο περίεργες καταστάσεις, και ποτέ δεν θα μπορέσουν να εξηγήσουν τι είναι αυτό που τους δημιούργησε την έλξη. Ο κόσμος τους είναι βαθύς και ακατάληπτος, και πολλές φορές αμφισβητείται κι από αυτούς τους ίδιους. Υπάρχουν όμως κάποιες απλές συνταγές για να κεντρίσετε το ενδιαφέρον τους. Μην κάνετε φτηνό χιούμορ, και μην δείχνετε φτηνοί στα μάτια τους. Μην προσποιείστε σε τίποτε, και προσπαθήσετε να κεντρίσετε την ιδιόρρυθμη και βαθιά ιδιοσυγκρασία του. Δείξτε θάρρος ή γίνετε ιδιαίτερα ευάλωτοι. Και πάνω απΆόλα μην λέτε πολλά λόγια χωρίς λόγο.
ΣΥΝΑΣΤΡΙΕΣ
ΜΕ ΚΡΙΟ
Μία ιδιαίτερα έντονα ερωτική σχέση, καθώς το Κριάρι αγγίζεται από την μυστηριακή φύση τού Σκορπιού. Όμως οι ιδιοσυγκρασίες τους διαφέρουν, και στην πορεία η σχέση τους δεν αντέχει.
ΜΕ ΤΑΥΡΟ
Σίγουρα υπάρχει έντονη έλξη μεταξύ τους. Αν και μπορούν να ταιριάζουν στην καθημερινότητά τους, όμως η σχέση τους είναι αμφίβολο αν έχει διάρκεια, καθώς ο Ταύρος αδυνατεί να διεισδύσει στα άδυτα τού Σκορπιού.
ΜΕ ΔΙΔΥΜΟ
Σεξουαλικά μπορεί να τα πάνε καλά, αλλά ο Δίδυμος θα αποδειχτεί συχνά εκνευριστικός για τις πραγματικές ανάγκες τού Σκορπιού, που είναι πιο σοβαρές και βαθιές. Ένας δύσκολος γάμος.
ΜΕ ΚΑΡΚΙΝΟ
Μία ιδανική σχέση, ειδικά αν ο Καρκίνος είναι η γυναίκα. Έντονα ερωτικοί και οι δυο, καταλαβαίνουν τις ανάγκες ο ένας τού άλλου, και ο Καρκίνος βρίσκει άνετα προστασία και κατανόηση στον Σκορπιό. Η σχέση τους μπορεί να απογειωθεί, αν υπάρχει πραγματική αγάπη. Ένας πετυχημένος γάμος.
ΜΕ ΛΕΟΝΤΑ
Δυναμικά και αδιάλλακτα ζώδια και τα δύο, δύσκολα μπορούν να ξεπεράσουν και να λειάνουν τις διαφορές τους. Κυριαρχικοί και οι δύο, απλά θα παίξουν ένα ντέρμπι, όπου μπορεί να μην υπάρξει νικητής.
ΜΕ ΠΑΡΘΕΝΟ
Ένας πολύ καλός συνδυασμός, που βασικά βασίζεται στα υψηλά ιδανικά της φιλίας. Ερωτικά υπάρχει κάποιο πρόβλημα, αν ο Παρθένος αρνηθεί να ξεπεράσει κάποιες διαχωριστικές γραμμές, και να γίνει πιο ριζοσπαστικός και γενναιόδωρος.
ΜΕ ΖΥΓΟ
Μία δύσκολη σχέση, όπου μπορεί να υπάρξει κατανόηση και επικοινωνία, αλλά στην πορεία θα δείξει τις αδυναμίες της. Οι Ζυγοί αποδεικνύονται πιο ελαφρείς και αβασάνιστοι για τους δραματοποιούς Σκορπιούς.
ΜΕ ΣΚΟΡΠΙΟ
Μία σχέση που σίγουρα έχει ενδιαφέρον, και μπορεί να γίνει εκρηκτική σε ορισμένες περιόδους, αλλά εγκυμονεί πολλούς κινδύνους στην συνέχεια. Η αχίλλειος πτέρνα τους, η ζήλια θα φάει την σχέση σας το αδηφάγο σαράκι, και η αντιπαράθεση θα είναι ολέθρια.
ΜΕ ΤΟΞΟΤΗ
Οι Τοξότες δύσκολα ταιριάζουν με τα ζώδια τού νερού που αγαπούν πολύ το σπίτι τους. Εντούτοις ο Τοξότης μπορεί να δώσει κάποια ιδιαίτερα ερεθίσματα και ενδιαφέρον στον Σκορπιό, που μέχρι ενός σημείου θα μείνει ικανοποιημένος από αυτήν την σχέση, όχι όμως για πάντα.
ΜΕ ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Μία καλή σχέση, και πολύ καλύτερη για γάμο. Πολύ καλή συνεννόηση, καθώς οι συχνότητές τους συντονίζονται απόλυτα. Ερωτικά τα πάνε καλά, και στην πορεία ο Αιγόκερως υποδέχεται ευχάριστα την πιο συναισθηματική φύση τού Σκορπιού.
ΜΕ ΥΔΡΟΧΟΟ
Υπάρχουν κάποια πολύ δυνατά σημεία στην σχέση τους, καθώς ο Σκορπιός δελεάζεται από το ανοιχτό μυαλό τού Υδροχόου, αλλά στην πορεία δεν τον ικανοποιεί η συναισθηματική του ανταπόκριση που είναι πιο ουδέτερη απΆόσο χρειάζεται. Ένας μέτριος γάμος με συμβιβασμούς.
ΜΕ ΙΧΘΥ
Μία ιδιαίτερα ικανοποιητική σχέση, καθώς υπάρχει ένταση και συντονισμός στην ερωτική τους ζωή, και ο Ιχθύς δελεάζεται από τον δυναμισμό τού Σκορπιού, ενώ ο Σκορπιός καλύπτεται πλήρως από την συναισθηματική του ανταπόκριση. Ένας εξαιρετικός γάμος.
Deodonus
02-11-2006, 05:52 AM
Αχ... σκορπιός, το ζώδιο του θανάτου και την αναγέννησης, το ζώδιο του υποσυνείδητου, της μοίρας και του άδυτου του ανθρώπηνου ψυχισμού. Έχω οροσκόπο σκορπιό και έντονα πλουτώνια χαρακτηριστικά και μπορώ να πώ ότι είναι ίσως το πιο αγαπημένο μου ζώδιο!
Να προσθέσω κάνα-δυο ακόμα χαρακτηριστικά:
α) άμα "μπλέξεις" με σκορπιό, δεν μπορείς να του ξεφύγεις παρά μόνο όταν αυτός το θελήσει
β) άμα κάνεις εχθρό σου έναν σκορπιό, τρέχα να σωθείς όσο είναι ακόμα καιρός
γ) ο σκορπιός θέλει να έχει πάντα τον έλεγχο σε όλα, κυρίως στα συναισθήματα και στους γύρω του
δ) άμα θελήσεις να "προχωρίσεις" με έναν σκορπιό, πρέπει να είσαι έτοιμος/η για όλα!
magikadespell
02-11-2006, 11:04 AM
Φίλε Deodonus,
α) ευτυχώς δεν έχω μπλέξει με άντρα Σκορπιό
β) σ' αυτό συμφωνώ εκτός αν κανείς είναι από αυτούς που δεν φοβούνται εύκολα ή δεν έχει συναίσθηση του κινδύνου!!
γ) εκεί ακριβώς είναι που τα χαλάμε!!! Δεν ανέχομαι το έλεγχο, την καταπίεση κ.λ.π.
δ) Σας συνιστώ να μη θελήσετε!!!
magikadespell
02-11-2006, 11:08 AM
Αχ! ο Σκορπιός!! :cry: :cry: :cry:
Το ζώδιο που απλώς το ακούω και πριν το δω "κόβω λάσπη"!!:toung:
Έχω έρθει αντιμέτωπη (σε πόλεμο κανονικό) με 2, εντέλει τα κατάφερα να κερδίσω αλλά: α) δεν μπορώ να πω ότι τους ισοπέδωσα παρόλο που αυτό ήθελα
β) μέχρι να κερδίσω μου βγήκε η ψυχή και χρειάστηκε να επιστρατεύσω κάθε μέσο θεμιτό και αθέμιτο
Μέχρι που ανακάλυψα (αστρολόγος μου το είπε) ότι επειδή έχω Κρόνο στον Ταύρο και ο 12ος πέφτει στο Σκορπιό έχω καρμικά χρέη με δαύτους!!!!!:wacko: :wacko: :wacko:
Πληρώνω ότι χρωστάω προκειμένου να μη χρειαστεί να ξανασυναντηθούμε!!!!!:cry:
Ζωή και Ζώδια
02-11-2006, 11:27 AM
Έχω έρθει αντιμέτωπη (σε πόλεμο κανονικό) με 2, εντέλει τα κατάφερα να κερδίσω αλλά: α) δεν μπορώ να πω ότι τους ισοπέδωσα παρόλο που αυτό ήθελα
β) μέχρι να κερδίσω μου βγήκε η ψυχή και χρειάστηκε να επιστρατεύσω κάθε μέσο θεμιτό και αθέμιτο
Μέχρι που ανακάλυψα (αστρολόγος μου το είπε) ότι επειδή έχω Κρόνο στον Ταύρο και ο 12ος πέφτει στο Σκορπιό έχω καρμικά χρέη με δαύτους!!!!!:wacko: :wacko: :wacko:
Πληρώνω ότι χρωστάω προκειμένου να μη χρειαστεί να ξανασυναντηθούμε!!!!!:cry:
Μην το παίρνεις άσχημα, σημασία έχει ο αγώνας (λέμε τώρα) :bigsmile:
Fotini Christodoulou
02-11-2006, 11:41 AM
Φίλε Deodonus,
α) ευτυχώς δεν έχω μπλέξει με άντρα Σκορπιό
β) σ' αυτό συμφωνώ εκτός αν κανείς είναι από αυτούς που δεν φοβούνται εύκολα ή δεν έχει συναίσθηση του κινδύνου!!
γ) εκεί ακριβώς είναι που τα χαλάμε!!! Δεν ανέχομαι το έλεγχο, την καταπίεση κ.λ.π.
δ) Σας συνιστώ να μη θελήσετε!!!
Νομίζω οτι είναι υποκειμενικό το θέμα!Ο καθένας κρίνει βαση εμπειριών!
Εχω "μπλεξει"πολλάκις με Σκορπιούς και μπορώ να πώ πως δεν είναι όλοι τους καταπιεστικοί ούτε ζηλιάρηδες είναι κάτι πολύ σχετικό αυτό.:bigsmile:
Προσωπικά τους συμπαθώ ιδιαίτερα (θα έλεγα ότι είναι ανεξήγητο το πώς γίνεται να πέφτω πάντα σε ανθρώπους που έχουν έντονο το στοιχείο του Σκορπιού!)και θεωρώ ότι μπρούν να γινουν οι πιο πιστοί φίλοι και εξαιρετικα ενδιαφέροντες σύντροφοι,εφόσον....δεν τους "πατήσεις τον κάλο" όπως λεει ο σοφος λαός μας.Αν γίνει κατι τέτοιο...τρέξτε να γλυτώσετε!:toung:
kiaRRa
02-11-2006, 11:51 AM
Προσωπικά τους συμπαθώ ιδιαίτερα (θα έλεγα ότι είναι ανεξήγητο το πώς γίνεται να πέφτω πάντα σε ανθρώπους που έχουν έντονο το στοιχείο του Σκορπιού!)και θεωρώ ότι μπρούν να γινουν οι πιο πιστοί φίλοι και εξαιρετικα ενδιαφέροντες σύντροφοι,εφόσον....δεν τους "πατήσεις τον κάλο" όπως λεει ο σοφος λαός μας.Αν γίνει κατι τέτοιο...τρέξτε να γλυτώσετε!:toung:
Δεν ξέρω για εσάς αλλά έγω είμαι στη φάση του τρεξίματος.Απλά να κρατηθούν μακριά μου οι Σκορπιοι, γιατί αν αρχίσουμε να αλληλοπατάμε κάλους, θα γίνει ολοκαύτωμα!:w00t: :w00t: :w00t:
magikadespell
02-11-2006, 11:57 AM
Νομίζω οτι είναι υποκειμενικό το θέμα!Ο καθένας κρίνει βαση εμπειριών!
Εχω "μπλεξει"πολλάκις με Σκορπιούς και μπορώ να πώ πως δεν είναι όλοι τους καταπιεστικοί ούτε ζηλιάρηδες είναι κάτι πολύ σχετικό αυτό.:bigsmile:
Μα βεβαίως υποκειμενικό είναι ανάλογα τι ζώδιο είναι και ο άλλος και για αυτό έγραψα και την εξήγηση του αστρολόγου για να μην παρεξηγηθώ από Σκορπιούς και να καταλάβουν ότι χιουμοριστικά αναφέρθηκα κι όχι κακοπροαίρετα:bigsmile:
Επειδή αγαπώ πολύ την αστρολογία "αγαπώ" και όλα τα ζώδια γιατί γνωρίζω ότι όλοι (και τα 12) έχουν ρόλο και λόγο στον κόσμο μας, ακόμα και ο Σκορπιός:worried:
panther
02-11-2006, 12:25 PM
Μα βεβαίως υποκειμενικό είναι ανάλογα τι ζώδιο είναι και ο άλλος και για αυτό έγραψα και την εξήγηση του αστρολόγου για να μην παρεξηγηθώ από Σκορπιούς και να καταλάβουν ότι χιουμοριστικά αναφέρθηκα κι όχι κακοπροαίρετα:bigsmile:
Επειδή αγαπώ πολύ την αστρολογία "αγαπώ" και όλα τα ζώδια γιατί γνωρίζω ότι όλοι (και τα 12) έχουν ρόλο και λόγο στον κόσμο μας, ακόμα και ο Σκορπιός:worried:
Τώρα τέλος, μπήκες στο μάτι του κυκλώνα!!!:toung::toung::toung:
magikadespell
02-11-2006, 12:55 PM
Μη μου λες τέτοια.......:cry:
Πόσους Σκορπιούς να έχει το site; Λες να μου την "πέσουν" όλοι;;;;:weird: :weird:
Ήμαρτον!!!!!!!!!!!!! Έλεος αδέλφια
Δε μασάω, μόνο ποντίκια μη μου φέρετε, Σκορπιούς πριν βγει η ψυχή μου θα καταφέρω να κερδίσω (μάλλον είμαι στην κατηγορία "δεν έχει συναίσθηση του κινδύνου!:toung: )
Alien1
02-11-2006, 05:25 PM
Ακριβως τα ιδια λεω και εγω για τις Διδυμινες, Λεονταρινες και ελαφρως τις Τοξοτινες
εχω έρθει αντιμέτωπη (σε πόλεμο κανονικό) με 2, εντέλει τα κατάφερα να κερδίσω αλλά: α) δεν μπορώ να πω ότι τους ισοπέδωσα παρόλο που αυτό ήθελα
η "νομιζεις" οτι κερδισες
Αλλα και μια μαχη να κερδισες οπως λες αυτο δεν σημαινει οτι οι σκορπιοι ξεχναμε και δεν ανταποδιδουμε μολις μας δωθει η ευκαιρια ακομα και αν περασουν 10-20 χρονια
Στην θεση σου θα προσεχα...
kiaRRa
02-11-2006, 05:30 PM
Ακόμα και να νομίζεις ότι κέρδισες παίρνεις μία κάποια ικανοποίηση!:embarrest
όχι ότι είμαστε εκδικητικοί αλλά με τους σκορπιούς η κατάσταση, συχνά, φτάνει στο " ή εγώ ή αυτος"
Pandwra
02-11-2006, 05:33 PM
Ο Σκορπιος ως ζωάκι ανήκει στην ίδια οικογένεια με τις αράχνες.....και αυτό από μόνο του εξηγεί κάποια πραγματάκια... :suspiciou
Πάντως έχω πει εδώ και χρόνια ... (κάνοντας παρέα με τα συμπαθέστατα αυτά πλάσματα...) ... πως ή καλύτερη θέση για Σκορπιό είναι σε κορνίζα , μπρελόκ κ.λ.π..... ;)
Μόνο από εκεί δεν τσιμπάνε... χεχεχε! (πλάκα κάνω μην μου την πέσετε..):wacko:
kiaRRa
02-11-2006, 05:38 PM
Συμφωνώ να τους ταριχεύσουμε και να μείνουμε οι υπόλοιποι 11 στον Ζωδιακό:cheesy: :cheesy: :cheesy: .Τί να κάνουμε ένα ζωδιο που τσιμπάει? Αν πιάσω αυτον που ανακάλυψε τον Αστερισμο!
panther
02-11-2006, 05:40 PM
:offtopic: Δεν νομίζω ότι είναι καλή ιδέα να τους εξοντώσουμε! Τους χρειαζόμαστε για συμμαχία:toung:
Alien1
02-11-2006, 05:42 PM
Μπαααα και να θελατε να τους εξοντωσετε δεν μπορειτε :cheesy:
Ο Σκορπιος ως ζωάκι ανήκει στην ίδια οικογένεια με τις αράχνες.....και αυτό από μόνο του εξηγεί κάποια πραγματάκια...
Kαλα που το καταλαβες
Και οπως υπαρχουν ειδη αραχνης που ειναι δηλητηριωδης ετσι ισχυει και με τα περισσοτερα ειδη σκορπιων
για αυτο μην τα πειραζεις για το δικο σου καλο
*Astropeleki*
02-11-2006, 05:49 PM
θα βγω :offtopic: αλλά να πω πως αν είμασταν ένα συγκεκριμένο ζωάκι που δε θυμάμαι το όνομά του, ευκολότατα θα εξοντώνονταν οι Σκορπιοι μιας και στο φως έχετε μια αδυναμία :toung:
(χτες έβλεπα ένα ντοκιμαντερ αποκλειστικά για τους σκορπιούς :laugh: )
Αλλά επειδή μας είστε χρήσιμοι, καλό είναι να τηρούμε τις ισορροπίες, όχι μόνο με σας, αλλά και με τους 12 !!!
Alien1
02-11-2006, 06:02 PM
Oλοι εχουμε αδυναμια σε κατι και οχι μονο οι Σκορπιοι ;)
Το ποσο χρησιμοι ειμαστε για τους αλλους ειναι σχετικο με το ποσο χρησιμοι ειναι και αυτοι για μας
Marina 7771
02-11-2006, 09:59 PM
θα βγω :offtopic: αλλά να πω πως αν είμασταν ένα συγκεκριμένο ζωάκι που δε θυμάμαι το όνομά του, ευκολότατα θα εξοντώνονταν οι Σκορπιοι μιας και στο φως έχετε μια αδυναμία :toung:
(χτες έβλεπα ένα ντοκιμαντερ αποκλειστικά για τους σκορπιούς :laugh: )
Αλλά επειδή μας είστε χρήσιμοι, καλό είναι να τηρούμε τις ισορροπίες, όχι μόνο με σας, αλλά και με τους 12 !!!
Μαγκούστα το λένε το ζωάκι Ευδοκία μου.:bigsmile: Πάντως οι Σκορπιοί και χρήσιμοι είναι και εμένα προσωπικά μου αρέσουν πολύ. Το κουμπί τους να βρεις.......:toung:
Fotini Christodoulou
03-11-2006, 09:41 AM
Μαγκούστα το λένε το ζωάκι Ευδοκία μου.:bigsmile: Πάντως οι Σκορπιοί και χρήσιμοι είναι και εμένα προσωπικά μου αρέσουν πολύ. Το κουμπί τους να βρεις.......:toung:
Συμφωνώ απολύτως!:bigsmile:
magikadespell
03-11-2006, 11:25 AM
Λοιπόν, επειδή και σήμερα έχω κέφια θα σας δώσω θέμα (στα κορίτσια) για το Σαββατοκύριακο.
Υπάρχει κάτι πολύ συγκεκριμένο που οι Σκορπιοί (άντρες) το κάνουν
Τ Ε Λ Ε Ι Α ! ! !
Και μόνο για αυτό αξίζει να ανεχτείς όλα τα υπόλοιπα που για μένα (δηλαδή όπως τα βιώνω εγώ σα ζώδιο) είναι γκρίνια, επικοινωνία μηδέν, ζήλεια, και μόνιμα μούτρα μέχρι το πάτωμα!
Βρείτε το!!
panther
03-11-2006, 11:29 AM
Λοιπόν, επειδή και σήμερα έχω κέφια θα σας δώσω θέμα (στα κορίτσια) για το Σαββατοκύριακο.
Τ Ε Λ Ε Ι Α ! ! !
Και μόνο για αυτό αξίζει να ανεχτείς όλα τα υπόλοιπα που για μένα (δηλαδή όπως τα βιώνω εγώ σα ζώδιο) είναι γκρίνια, επικοινωνία μηδέν, ζήλεια, και μόνιμα μούτρα μέχρι το πάτωμα!
Βρείτε το!!
Λέγε ... μην βγάλω το Σκορπιό που κρύβω μέσα μου ... και σε κυνηγάω:toung:
magikadespell
03-11-2006, 11:46 AM
¶σκηση είπαμε είναι.
Για να χαρούν και λίγο οι άντρες Σκορπιοί που είμαι σίγουρη ότι ξέρουν.
Είναι λίγο δηλητηριώδεις αλλά είναι σχετικά χρήσιμοι:toung: :toung:
Και πέρα από πλάκες θαυμάζω τη δύναμη τους και την ταχύτητα του μυαλού όταν σου σκάβουν το λάκο:wacko:
Αν το βρεις πάντως μην το πεις ......
θα σε διαγράψουν δια παντός!!!!!!!!!
ocean
03-11-2006, 01:41 PM
Μα τι λέτε τώρα κυρίες μου και κύριοι ?
Εμείς οι Σκορπίοι είμαστε μια χαρά άνθρωποι....
Να φανταστείτε ότι προ καιρού, γνώριστηκα-διαδοχικά-με 3 αξιόλογους κυρίους ή έτσι τουλάχιστον έδειχναν αρχικά.
Αργοτέρα το "πράγμα" στράβωσε. Με πληγώσαν πολύ,πάρα πολύ........
-Στον πρώτο απο δαύτους, έκανα αναφορά στην υπηρεσία του, και έχασε τον βαθμό του...
-Ο δεύτερος έφυγε απο την χώρα.....
-Και για τον τρίτο είπαν, οτι ήταν ατύχημα....
magikadespell
03-11-2006, 01:55 PM
Yes!!!!!
Να και ένας Σκορπιός με χιούμορ!!! :bigsmile: :bigsmile:
Κι όμως υπάρχει:nuts:
Εκτός και αν μιλάει σοβαρά......... λέτε;;;:cry: :cry: :cry: :cry:
kiaRRa
03-11-2006, 01:58 PM
Μόλις κατάλαβα ποιος προσέλαβε όλους τους πληρωμένους δολοφόνους και δεν έβρισκα έναν να κάνω και εγώ την δουλεία μου.:pain:
Marina 7771
03-11-2006, 04:37 PM
Μόλις κατάλαβα ποιος προσέλαβε όλους τους πληρωμένους δολοφόνους και δεν έβρισκα έναν να κάνω και εγώ την δουλεία μου.:pain:
Και συ τέκνον Αιγόκερε?:toung:
ΥΓ: Σκορπιό ήθελες να ξαπαστρέψεις?:laugh:
kiaRRa
03-11-2006, 05:08 PM
Και συ τέκνον Αιγόκερε?:toung:
ΥΓ: Σκορπιό ήθελες να ξαπαστρέψεις?:laugh:
τί να κάνω?:sad:
Έχω vertex στον Σκορπιό και μάλλον γι'αυτό με πήρε ο κατήφορος!:cry: :cry:
Fotini Christodoulou
03-11-2006, 05:21 PM
Τ Ε Λ Ε Ι Α ! ! !
Βρείτε το!!
Αμα το βρούμε κερδίζουμε τίποτα;;;:nuts: :nuts:
Ε τους υποτιμάμε νομίζω!Πολλά πράγματα τα κάνουν τέλεια!:toung:
Γκρίνια:Μηπως μπερδευεσαι με το ζωδιο του Παρθένου;;:laugh:
Επικοινωνία μηδέν:Εχω προβλημα επικοινωνίας με όλα τα ζωδια και δεν είμαι Σκορπιός!:embarrest
Ζηλεια:Ταυρος rules!:cheesy:
Μόνιμα μουτρα:Αιγόκερως(Κασσιόπη ζητώ ταπεινά συγγνώμη):toung:
Και τώρα που υπερασπίστηκα τους Σκορπιούς είμαι σιγουρη οτι θα γλυτώσω το τσίμπημα!;)
panther
03-11-2006, 05:23 PM
Αμα το βρούμε κερδίζουμε τίποτα;;;:nuts: :nuts:
Ε τους υποτιμάμε νομίζω!Πολλά πράγματα τα κάνουν τέλεια!:toung:
Επικοινωνία μηδέν:Εχω προβλημα επικοινωνίας με όλα τα ζωδια και δεν είμαι Σκορπιός!:embarrest
Μόνιμα μουτρα:Αιγόκερως(Κασσιόπη ζητώ ταπεινά συγγνώμη):toung:
Και τώρα που υπερασπίστηκα τους Σκορπιούς είμαι σιγουρη οτι θα γλυτώσω το τσίμπημα!;)
Μπα δεν νομίζω! Το τσίμπημα δεν το γλυτώνεις:toung:
Τώρα είσαι άδικη! Έχουν οι Αιγόκεροι μόνιμα μούτρα? :wacko:
Νομίζω ότι κάνεις λάθος!!!
kiaRRa
03-11-2006, 05:25 PM
Μπα δεν νομίζω! Το τσίμπημα δεν το γλυτώνεις:toung:
Τώρα είσαι άδικη! Έχουν οι Αιγόκεροι μόνιμα μούτρα? :wacko:
Νομίζω ότι κάνεις λάθος!!!
Συμφωνώ! Έχουμε εμείς μόνιμα μούτρα? Ενίσταμαι!:weird:
Alien1
03-11-2006, 05:25 PM
Μόνιμα μουτρα:Αιγόκερως :toung:
Nα επιτελους και μια γυναικα που ειπε κατι σωστο για τους Σκορπιους :toung:
Fotini Christodoulou
03-11-2006, 05:28 PM
Συμφωνώ! Έχουμε εμείς μόνιμα μούτρα? Ενίσταμαι!:weird:
Καλά δεν έχουν όλοι οι Αιγόκεροι μονιμα μούτρα:love: ...όπως δεν είναι όλοι Καρκίνοι αναίσθητοι και επίσης δεν ειναι όλοι οι Σκορπιοι για το πυρ το εξωτερο!Νομίζω οτι οδηγούμαστε καπου!;)
Alien: Το σωστό να λέγεται!
panther
03-11-2006, 05:29 PM
Ε όχι και οι Καρκίνοι αναίσθητοι!!! Παρακαλώ πολύ :bigsmile:
kiaRRa
03-11-2006, 05:30 PM
Τώρα το έσωσες. Και έλεγα σε ποιον να στείλω τον δολοφόνο! τώρα θα μείνει άνεργος!:laugh:
Για τους σκορπιούς ακόμα κρατώ τις επιφυλάξεις μου!:embarrest
Alien1
03-11-2006, 05:31 PM
Και πέρα από πλάκες θαυμάζω τη δύναμη τους και την ταχύτητα του μυαλού όταν σου σκάβουν το λάκο
Και καλα σου κανουν αμα αυτο αξιζεις :bigsmile:
panther
03-11-2006, 05:32 PM
Και καλα σου κανουν αμα αυτο αξιζεις :bigsmile:
Να που θα στείλεις τον δολοφόνο:toung:
kiaRRa
03-11-2006, 05:32 PM
Ε όχι και οι Καρκίνοι αναίσθητοι!!! Παρακαλώ πολύ :bigsmile:
Μάλλον στο άλλο άκρο έχουν φτάσει!:cry: Για τις πλημμύρες στον Κηφισό τους καταδιώκουν οι Αθηναίοι!:tease1: :tease1:
Τον ξαμόλησα, τρέχτε να σωθείτε...
panther
03-11-2006, 05:35 PM
Μάλλον στο άλλο άκρο έχουν φτάσει!:cry: Για τις πλημμύρες στον Κηφισό τους καταδιώκουν οι Αθηναίοι!:tease1: :tease1:
Θα έπρεπε να τους ευχαριστείτε... γιατί σε λίγα χρόνια θα λέμε το νερό νεράκι:w00t::w00t::w00t::toung:
Παρεπιπτόντως, Οι Ιχθείς έχουν τα πρωτία στο κλάμα:toung:
Alien1
03-11-2006, 05:36 PM
Να που θα στείλεις τον δολοφόνο:toung:
ΡΕ πισωπλατο κα.......!!!!!
Καλο κοριτσι ηθελα να πω :bigsmile:
Dell Piero
03-11-2006, 05:37 PM
Τα 3/4 είστε :offtopic:
Συζητάμε το ερωτικό προφίλ του ζωδίου του Σκορπιού
kiaRRa
03-11-2006, 05:43 PM
επανερχόμαστε στο θέμα! Δεν ξέρω κανέν να έχει παράπονο για το ερωτικό προφίλ των Σκόρπιων! Από τα καλύτερα ζώδια!;) ;)
tirania
03-11-2006, 08:27 PM
Ισως ο σύντροφός μου, αν τον ρωτούσατε! Ευτυχώς είναι ταυράκι υπομονετικό. ¶νθρωποι είμαστε κι εμείς και αυτή τη χρονιά ψιλοκλατάραμε με τον μπάρμπα-Κρόνο! Πάντως επί τη ευκαιρία θα ήθελα να συγχαρώ τον κύριο Μπαφαλούκο για τις προβλέψεις του σε άλλα άρθρα για το σκορπιό.
Όλα τα παραπάνω εν μέρει ισχύουν για μας, δέχομαι τις κατηγορίες!
Όμως εδώ κι ένα χρόνο, προσωπικά νιώθω οτί έχω πάθει μεταλλαξη στον τρόπο που βλέπω κι αντιμετωπίζω καταστάσεις.(προς το καλύτερο). Αναρωτιέμαι και για τους άλλους...
Και χρόνια μας πολλά βεβαίως
blue october
04-11-2006, 05:28 PM
Καλησπέρα σε όλους!
Γράφω πρώτη φορά και κυρίως έχω να πώ πως οι σκορπιοί είμαστε το πιο παρεξηγημένο ζώδιο. Είμαι σκορπιός με ωροσκόπο κριό. Όπου το λέω αυτό μου ρίχνουν ένα βλέμα γεμάτο απέχθεια.
Επιτέλους! Δεν είμαστε ούτε ζηλιάρηδες, ούτε κτητικοί, ούτε εγωιστές! Απλά τα θέλουμε όλα ή τίποτα γιατί απλά στην ερωτική μας ζωή δίνουμε όλο μας τον εαυτό. Και περιμένουμε σε αντάλλαγμα το ίδιο!
Ε και θέλουμε και λίγο ελευθερία απλά για να αισθανόμαστε κύριοι του εαυτού μας. Τόσο κακό είναι αυτό?
Πρέπει να καταλάβετε οτι πληγωνόμαστε πολύ στις σχέσεις μας και κάνουμε τα πάντα προκειμένου να προφυλαχτούμε.
Και όταν κυρήτουμε πόλεμο με τον εαυτό μας καλό θα ήταν να μη μπαίνει κανείς στη μέση γιατί υπάρχουν παράπλευρες απώλειες. Δε φταίμε εμείς για τον άμαχο πληθυσμό! Επιτέλους αφήστε μας να το χαρούμε και μην το παίζετε θύματα τα υπόλοιπα ζώδια!
Εχουμε και προτερήματα όπως αφοσίωση, υπερβολική κατανόηση και ικανότητα να βλέπουμε πίσω από λέξεις και πράξεις. Γι αυτό γινόμαστε και λίγο καχύποπτοι όταν κάποιος άλλα λέει, άλλα κάνει και άλλα νιώθει!
Είμαστε και ειλικρινείς, αλλά και αυτό ξυνό μας το βγάζουν!
kiaRRa
04-11-2006, 07:43 PM
Καλησπέρα σε όλους!
Γράφω πρώτη φορά και κυρίως έχω να πώ πως οι σκορπιοί είμαστε το πιο παρεξηγημένο ζώδιο. Είμαι σκορπιός με ωροσκόπο κριό. Όπου το λέω αυτό μου ρίχνουν ένα βλέμα γεμάτο απέχθεια.
Επιτέλους! Δεν είμαστε ούτε ζηλιάρηδες, ούτε κτητικοί, ούτε εγωιστές! Απλά τα θέλουμε όλα ή τίποτα γιατί απλά στην ερωτική μας ζωή δίνουμε όλο μας τον εαυτό. Και περιμένουμε σε αντάλλαγμα το ίδιο!
Ε και θέλουμε και λίγο ελευθερία απλά για να αισθανόμαστε κύριοι του εαυτού μας. Τόσο κακό είναι αυτό?
Πρέπει να καταλάβετε οτι πληγωνόμαστε πολύ στις σχέσεις μας και κάνουμε τα πάντα προκειμένου να προφυλαχτούμε.
Και όταν κυρήτουμε πόλεμο με τον εαυτό μας καλό θα ήταν να μη μπαίνει κανείς στη μέση γιατί υπάρχουν παράπλευρες απώλειες. Δε φταίμε εμείς για τον άμαχο πληθυσμό! Επιτέλους αφήστε μας να το χαρούμε και μην το παίζετε θύματα τα υπόλοιπα ζώδια!
Εχουμε και προτερήματα όπως αφοσίωση, υπερβολική κατανόηση και ικανότητα να βλέπουμε πίσω από λέξεις και πράξεις. Γι αυτό γινόμαστε και λίγο καχύποπτοι όταν κάποιος άλλα λέει, άλλα κάνει και άλλα νιώθει!
Είμαστε και ειλικρινείς, αλλά και αυτό ξυνό μας το βγάζουν!
Και μόνο τα ανωτέρω ποσοτικά επιρρήματα, αλλά και η απολυτότητα του " όλα ή τιποτα" συνηγορουν εναντίον σας!:toung:
Αλλά προσοχή γιατί πάλι θα καταλήξουμε :offtopic:!
Deodonus
05-11-2006, 05:08 AM
Οι Σκορπιοί είναι το ζώδιο του πάθους, του υπερβολικού πάθους. Και ίσως αυτό να είναι που τρομάζει τα άλλα ζώδια. Ένας Σκορπιός συνήθως δεν "ανέχεται" χλυαρές καταστάσεις και τα "στο περίπου". Θέλει έντονες στιγμές και εκρίξεις συναισθήματος.
οτι είναι εγωιστές το είπαμε;:blink:
panther
05-11-2006, 09:34 PM
οτι είναι εγωιστές το είπαμε;:blink:
Αυτό εννοείτε, δεν χρειάζετε να το αναφέρουμε:bigsmile:
Deodonus
05-11-2006, 11:24 PM
"Εγωιστές"...πφφ...και ποιός δεν είναι στις μέρες μας?!
Alien1
06-11-2006, 12:01 AM
Σωστος ο Deodonus
Μονο οι Σκορπιοι ειμαστε εγωιστες δηλαδη??? :weird:
Ασχετου ζωδιου ολοι μας κοιταμε τον εαυτουλη μας και πως να παιρναμε εμεις καλα...και οχι μονο οι Σκορπιοι
οι σκορπιοί είμαστε το πιο παρεξηγημένο ζώδιο. Όπου το λέω αυτό μου ρίχνουν ένα βλέμα γεμάτο απέχθεια.
Επιτέλους! Δεν είμαστε ούτε ζηλιάρηδες, ούτε κτητικοί, ούτε εγωιστές!
Πραγματι ετσι ειναι :)
Αλλα και οταν ειμαστε ετσι συμβαινει για ιδιαιτερο λογο και οχι στα καλα καθουμενα
Οσοι τα λενε αυτα αστους να πιστευουν οτι θελουν
Τοσα λενε τοσα ξερουν...γραψτους κανονικοτατα εκει που τους αξιζει
Ολοι οι ανθρωποι εξαλλου εχουμε την κακη συνηθεια τα δικα μας "κακα κειμενα" να τα ριχνουμε στους αλλους.............................
Alien1
06-11-2006, 12:47 AM
Αυτό εννοείτε, δεν χρειάζετε να το αναφέρουμε
Ξερεις ποσο ευκολο ειναι ο καθενας να αρχιζει να κρινει αρνητικα απο τα ζωδια
Ωραια μιας και νομιζουμε τους Σκορπιους ως τους χειροτερους ας πιασουμε λιγο στο στοματακι μας και καποια αλλα ζωδια που τουλαχιστον εγω θεωρω απο τα χειροτερα :bigsmile:
α) Ας παρουμε πρωτα κατι Διδυμινες\Διδυμους:
Πολλα λογια λιγη πραξη, ασταθεις στις αποφασεις τους αλλα και υποψηφιοι προδοτες μιας και δεν μπορουν να κρατησουν μυστικα σαν διπροσωποι που ειναι,
Οταν νευριαζουν κανουν σαν υστερικα
Την πεφτουν στους παντες θεωροντας τους εαυτου τους καζανοβες για να ανεβασουν το εγω τους.
και οχι επειδη ερωτευτηκαν
Ασε και που θεωρουνται και οι <ντιντιδες> του ζωδιακου...
β) Τοξοτες|τοξοτινες
Ισχυρογνωμονες ξερολες, νομιζουν οτι ειναι επιγειοι θεοι που ξερουν τα παντα και οτι αυτοι εχουν παντα δικιο, υποφερουν απο τασεις υπερκινητικοτητας για να καλυψουν τις ανασφαλειες τους...μενουν παντου εκτος απο το σπιτι τους σαν τους τσιγγανους
γ) Λεονταρια|Λεονταρινες
ΤΑ ΨΩΝΙΑ ΤΟΥ ΖΩΔΙΑΚΟΥ
Νομιζουν οτι ειναι ο ηλιος και ολοι οι υπολοιποι κινουνται γυρω τους. οτι ειναι οι πιο ομορφοι και οτι οι παντες υπαρχουν μονο για αυτους και για να εκπληρωνουν τα θελω τους...
Αμα νομιζετε οτι ο Σκορπιοι ειναι οι πιο εγωιστες μαλλον ειναι γιατι δεν εχετε γνωρισει κανενα Λεον ακομα...
για να μην πιασω στο στομα μου κατι Καρκινες, Κριαρινες κλπ και φτασει αυτο το κειμενο τις 200000000 λεξεις
Αληθεια γιατι μονο οι Σκορπιοι ειναι οι "κακοι" του ζωδιακου ??? :suspiciou
BlackOrWhat
06-11-2006, 10:18 AM
Ξερεις ποσο ευκολο ειναι ο καθενας να αρχιζει να κρινει αρνητικα απο τα ζωδια
Ωραια μιας και νομιζουμε τους Σκορπιους ως τους χειροτερους ας πιασουμε λιγο στο στοματακι μας και καποια αλλα ζωδια που τουλαχιστον εγω θεωρω απο τα χειροτερα :bigsmile:
α) Ας παρουμε πρωτα κατι Διδυμινες\Διδυμους:
Πολλα λογια λιγη πραξη, ασταθεις στις αποφασεις τους αλλα και υποψηφιοι προδοτες μιας και δεν μπορουν να κρατησουν μυστικα σαν διπροσωποι που ειναι,
Οταν νευριαζουν κανουν σαν υστερικα
Την πεφτουν στους παντες θεωροντας τους εαυτου τους καζανοβες για να ανεβασουν το εγω τους.
και οχι επειδη ερωτευτηκαν
Ασε και που θεωρουνται και οι <ντιντιδες> του ζωδιακου...
β) Τοξοτες|τοξοτινες
Ισχυρογνωμονες ξερολες, νομιζουν οτι ειναι επιγειοι θεοι που ξερουν τα παντα και οτι αυτοι εχουν παντα δικιο, υποφερουν απο τασεις υπερκινητικοτητας για να καλυψουν τις ανασφαλειες τους...μενουν παντου εκτος απο το σπιτι τους σαν τους τσιγγανους
γ) Λεονταρια|Λεονταρινες
ΤΑ ΨΩΝΙΑ ΤΟΥ ΖΩΔΙΑΚΟΥ
Νομιζουν οτι ειναι ο ηλιος και ολοι οι υπολοιποι κινουνται γυρω τους. οτι ειναι οι πιο ομορφοι και οτι οι παντες υπαρχουν μονο για αυτους και για να εκπληρωνουν τα θελω τους...
Αμα νομιζετε οτι ο Σκορπιοι ειναι οι πιο εγωιστες μαλλον ειναι γιατι δεν εχετε γνωρισει κανενα Λεον ακομα...
για να μην πιασω στο στομα μου κατι Καρκινες, Κριαρινες κλπ και φτασει αυτο το κειμενο τις 200000000 λεξεις
Αληθεια γιατι μονο οι Σκορπιοι ειναι οι "κακοι" του ζωδιακου ??? :suspiciou
χαχαχαχαχαχα!!! Πολύ γέλιο έριξα με το ποστ σου...
Όσο για τους τοξότες...ΤΟ ΞΕΡΩ!!!! :toung:
Σε ένα μονο θα διαφωνίσω...οτι οι Δίδυμοι είναι διπρόσωποι...δεν θα επιχειρηματολογίσω επ' αυτού καθώς πρόκειται για προσωπική εμπειρία...
Και τελικώς με το να εκτοξεύεις κατηγορίες για σχεδόν όλους τους υπόλοιπους του ζωδιακού δείχνει την γενική τάση του Σκορπιού να βρίσκεται σε ετοιμότητα να τσιμπήσει όταν νομίζει οτι στριμώχνεται...
Θα περιμένω με χαρά τα αντίστοιχα θέματα για τους Τοξότες τον άλλο μήνα ;)
ζουζούνα1977
06-11-2006, 10:37 AM
Συγνώμη μιλάμε για τον Σκορπιό........Επειδή έχετε μπερδευτεί κάποιοι ... και αντί να "κοιτάτε" τα στοιχεία του Σκορπιού κάνετε αντιπαράθεση προβάλοντας κάποια αρνητικά άλλων ζωδίων για να αισθανθείτε καλύτερα?
Είναι η "στάση που κρατάει" πλέον ο καθημερινός άνθρωπος! Δεν κοιτάμε τα δικά μας, δεν προσπαθούμε να γίνουμε καλύτεροι αλλά κοιτάζουμε να ρίξουμε τον άλλον. Είναι τακτική πλέον σε όλα τα πράγματα. Συγνώμη αν γίνομαι σκληρή.
Με εκτίμηση....
panther
06-11-2006, 10:42 AM
Σωστος ο Deodonus
Μονο οι Σκορπιοι ειμαστε εγωιστες δηλαδη??? :weird:
Ασχετου ζωδιου ολοι μας κοιταμε τον εαυτουλη μας και πως να παιρναμε εμεις καλα...και οχι μονο οι Σκορπιοι
Πραγματι ετσι ειναι :)
Αλλα και οταν ειμαστε ετσι συμβαινει για ιδιαιτερο λογο και οχι στα καλα καθουμενα
Οσοι τα λενε αυτα αστους να πιστευουν οτι θελουν
Τοσα λενε τοσα ξερουν...γραψτους κανονικοτατα εκει που τους αξιζει
Ολοι οι ανθρωποι εξαλλου εχουμε την κακη συνηθεια τα δικα μας "κακα κειμενα" να τα ριχνουμε στους αλλους.............................
Αρχικά, δεν είπαμε ότι είσαστε μόνο εσείς εγωιστές, απλά ανήκετε και εσείς σε αυτήν την κατηγορία ανθρώπων. Και δεν συμφωνώ - τουλάχιστον σε απόλυτο βαθμό - στο ότι όλοι οι άνθρωποι είναι ευατούληδες. Ας μην είμαστε απόλυτοι:bigsmile:
:offtopic:Επίσης, θα επιθυμούσα να είμαστε όλοι μας πιο ευγενικοί και να αποφεύγουμε τέτοιου είδους σχόλια;)
BlackOrWhat
06-11-2006, 11:32 AM
Πάντως για τις ερωτικές τους επιδώσεις...:dizzy:
Επίσης έχω παρατηρήσει...και μάλιστα κάνει και γκάλοπ...οτι έχουν πολυ συγκεκριμένο τρόπο να την πέφτουν (άνδρες)...και μερικοί σου την πέφτουν χωρίς να έχουν σκοπό να φτάσουν μέχρι τέλος...τι έχουν να πουν επ'αυτού οι εκπρόσωποι του ζωδίου???
Αλλά βρεπαιδί μου...παίζουν με τη φωτιά...όπως έθιξε και ο φίλος Alien1, oi Τοξοτίνες, Λιονταρίνες και Κριαρίνες τον έχουν κάψει...
kiaRRa
06-11-2006, 01:15 PM
δεν ξέρω αν παίζουν με την φωτιά, τα μαστίγια πάντως τα έχουν διαρκώς σε ετοιμότητα!:love:
Pandwra
06-11-2006, 02:42 PM
Αν δεν είχαν και κάποια θετικά και μάλιστα σε υπερθετικό βαθμό δεν θα γεμίζαμε 5 σελίδες μηνύματα.... ε...? εεεε? έτσι δεν είναι ????
Πάντως συμφωνώ κι εγώ πως πολλές φορές πειραματίζονται ερωτικά εις βάρος του θύματος και μόλις εκείνο αρχίζει να ενδίδει κάνουν την πάπια! Χα χα χα κάτι σαν ζέσταμα μου κάνει αυτό...
panther
06-11-2006, 02:44 PM
[quote=Pandwra;22748]Αν δεν είχαν και κάποια θετικά και μάλιστα σε υπερθετικό βαθμό δεν θα γεμίζαμε 5 σελίδες μηνύματα.... ε...? εεεε? έτσι δεν είναι ????
Ε ναι!!! εννοείτε ότι έχουν και θετικά!!! κάτσε να σκεφτώωωωωωω:cheesy:
kiaRRa
06-11-2006, 02:50 PM
περα από τις χειροπέδες:cheesy: , δεν μπορω να σκεφτώ κατι άλλο!:idea: :w00t:
Pandwra
06-11-2006, 02:59 PM
Ελάτε τώρα κορίτσια... κάνουν και υπέροχο σ... σσσ..πως το λένε ...σαγανάκι! το βρήκα!
Καλά εκτός από πλάκα τώρα.
Γίνονται υπέροχοι φίλοι και ξέρουν να δίνουν επί της ουσίας καθότι διορατικοί. Είναι πολύ καλοί με τα παιδιά τους και γενικά με τα μέλη της οικογένειας τους. Έχουν καταπληκτικό χιούμορ (όταν τους βρεις στα καλά τους...) Αντέχουν στον πόνο (λίγο είναι αυτό?)...
kiaRRa
06-11-2006, 03:02 PM
Αντέχουν στον πόνο (λίγο είναι αυτό?)...
Θα ενημερώσω το ΓΕΕΘΑ να τους έχει στα υπόψη όταν θέλει να δοκιμάσει νέες τεχνικές ανάκρισης και βασανισμού αιχμαλώτων!:toung:
Pandwra
06-11-2006, 03:08 PM
Χα χα καλό :laugh:
Να το έχεις και υπόψη σου πάντως αν αναμετρηθείς ποτέ με κάποιον από αυτούς ...Πρώτη εσύ θα κάνεις αχ! :suspiciou :toung:
kiaRRa
06-11-2006, 03:14 PM
Χα χα καλό :laugh:
Να το έχεις και υπόψη σου πάντως αν αναμετρηθείς ποτέ με κάποιον από αυτούς ...Πρώτη εσύ θα κάνεις αχ! :suspiciou :toung:
έχω αναμετρηθεί και ακόμα γλείφει τις πληγές του
Φαντάζομαι τί ακόμα θα ακουστεί για τους σκορπιους μέχρι τα μεσα νοεμβρίου.:toung:
gabriella
06-11-2006, 05:14 PM
παιδακια....για να μην τα πολυλογουμε.....
μαλλον θελουμε να παιρνουμε οσα δινουμε ....μονο που δινουμε πολλα...:bigsmile: αρα ζηταμε και πολλα....:toung:
οσον αφορα τον ερωτισμο μας, αυτος ειναι περα απο καθε οριο οσον αφορα το παθος και την ψυχη....και οι χειροπεδουλες μονο κακο δεν κανουν.....αν τις βαλουν τα σωστα χερακια:embarrest
τσιμπαμε μονο οταν μας τσιμπησουν δυνατα.....επειδη εχουμε εναν εγωισμο Α:laugh: τον οποιο τοσο καιρο τον καταπιεζαμε:toung:
και ναι! εχουμε δυνατη διαισθηση.....και την ικανοτητα να βλεπουμε πισω απο τα εμφανη....δυσκολα μας ξεγελανε....χεχεχε "παλι μεσα επεσα"Perfect:toung:
η αληθεια ειναι πως δε φαινομαστε......εχουμε ηρεμο προσωπο....γαληνια εκφραση...μονο τα ματια μας καμια φορα κινουν τις υποψιες πως ισως κρυβουμε κατι βαθυτερο απο αυτο που φαινεται....
Α! και το αλλο που το πατε???? η αυτοθυσια μας οταν καποιος μας χρειαζεται????παντα εμεις τρεχουμε......και ξεχναμε τα δικα μας!!!!!!!:love:
Dell Piero
06-11-2006, 05:27 PM
Κατανοητή η ανάγκη σας για επικοινωνία και πειράγματα αλλά στο κατάλληλο φόρουμ. Εδώ συζητάμε ή μάλλον συζητούσαμε το Ερωτικό προφίλ του ζωδίου του Σκορπιού.
Αν με ευγένεια δεν καταλαβαίνετε κάποιοι/ες έχω και άλλους τρόπους για να μην επιτρέψω τη δημιουργία αναρχίας στη δομή του φόρουμ. Το έχω κάνει επιτυχώς και στο παρελθόν.