PDA

View Full Version : ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΓΕΝΕΘΛΙΩΝ ΧΑΡΤΩΝ

kinky_skorpina
16-06-2010, 12:17 PM
Η ανάλυση ενός γενεθλιου χάρτη με σκοπό τη διερεύνηση της στάσης του ατόμου απέναντι σε κάποιο συγκεκριμένο θέμα είναι μία απο τις αγαπημένες μου ασχολίες.:love:
Μπορεί να φαίνεται απλό στην αρχή αλλά η σύνθεση όλων των επιμέρους-συχνά αλληλοσυγκρουόμενων- συμπερασμάτων είναι μια διαδικασία που απαιτεί γνώσεις,εμπειρία,σωστή κρίση...
Κι επειδή ανέκαθεν μου άρεσαν τα δύσκολα...αυτή τη φορά θα επιχειρήσω να συγκρίνω τους χάρτες δυο ατόμων ως προς τη συμπεριφορά τους μέσα στις σχέσεις τους, ασχολούμενη με τα αυτά που θεωρώ εγώ τα πιο έντονα στοιχεία σε κάθε χάρτη.Παραθέτω τους 2 χάρτες.
1289

1290

Ο πρώτος χάρτης(john) παρουσιάζει ενδιαφέρον απο πολλές απόψεις...Αρχικά βλέποντας τις θέσεις της Σελήνης και της Αφροδίτης σε ένα τόσο συναισθηματικά συγκρατημένο ζώδιο αντιλαμβάνεται κανείς πόσο δυσκολο θα είναι για όποιον τον συναναστρέφεται να κατανοήσει τον ψυχικό του κόσμο, ένα κόσμο που τόσο καλά προστατεύει!!!!Φοβερός αυτοέλεγχος αλλα και αδυναμία εκδήλωσης και ανοιχτής έκφρασης των συναισθημάτων μέσα στις σχέσεις.Εξωτερικά φαίνεται σνόμπ,ψυχρός και ταυτόχρονα φιλικός αλλα με εκείνο το είδος της απρόσωπης φιλικότητας που θυμίζει πιο πολύ Υδροχόο(Κυβερνήτης του Ήλιου-Δίας-στον Υδροχόο)! Αμέσως γίνεται φανερή η ανάγκη του να ξεχωρίζει και η σημασία στην οποία δίνει στο κοινωνικό του προφίλ!Στα δικά μου μάτια βέβαια φαντάζουν υποκριτικά ολα αυτά, καθώς η γνώμη του κόσμου ελάχιστα απασχολεί το ταξιδιάρικο μυαλουδάκι μου! !:wacko: Κι όμως έμαθα πολλά μέσα απο την επαφή μου μαζί του...όπως το οτι όλοι είμαστε μέλη αυτής της κοινωνίας ,μέσα στην οποία ζούμε, άρα πρέπει να φροντίζουμε να έχουμε μια αξιοπρεπή εικόνα προς τα έξω εαν θέλουμε να μας σέβονται και να μας εκτιμούν. Ομολογώ οτι-προς μεγάλη μου έκπληξη-κατάφερε να με πείσει...και συμφώνησα οτι καλό είναι ως ένα βαθμό να χτίσουμε ένα αξιοπρεπές προφίλ στην κοινωνία...όχι όμως οτι θα καταπιέζω εγώ συνεχώς τις ανάγκες μου για να λέει ο κόσμος τι καλό κορίτσι που είμαι! :toung:
Η οικοθεσία Σελήνης-Αφροδίτης στον 8ο βαραίνει ακόμα περισσότερο τον εσωτερικό του κόσμο, κάνοντας τον ζηλιάρη, μυστικοπαθή με εμμονές και τάσεις ελέγχου των άλλων. Ο Ερμής στο Σκορπιό του προσδίδει ένα αναλυτικό μυαλό, ικανό να λύνει μυστήρια...επικοινωνούμε θαυμάσια περιττό να σας το πω!!!Εγώ παιδευομαι πολύ με όσους έχουν Ερμή στο Ζυγό!!!Απαιτούν να εκφράσω σε μια σύντομη πρόταση το νόημα ενος ολόκληρου συλλογισμού για να μην τους κουράσω!(ποιά εγώ με Ερμή στο Σκορπιό και μάλιστα ανάδρομο που βαθαίνει ακόμα περισσότερο τη σκέψη!). Αντιθετως, η επικοινωνία μου με άτομα που φέρουν τον Ερμή σε υδάτινο ζώδιο ή στην Παρθένο που εστιάζει στη λεπτομέρεια ή στους Διδύμους-που είναι ικανός για κάποια ανάλυση, κάπως πιο επιφανειακή απο τη δική μου βέβαια αλλα anyway-ή ακόμα καλύτερα σε σύνοδο με τον Πλούτωνα καθιστάται άκρως απολαυστική και εποικοδομητική!
Συνεχίζοντας το ταξίδι μου στον γενέθλιο κόσμο του φίλου μας...θέλω να εστιάσω στην κυρίαρχη θέση του ¶ρη, έναν Αρη μέσα στο σπίτι του, που όμως τον κάνει να φαίνεται στα μάτια μου "ο απόλυτος παρτάκιας" που νοιάζεται πρώτα για τις δικές του ανάγκες(για μην πω μόνο γι'αυτές)!!! Ευτυχώς η ίδια αυτή θέση τον κάνει πιο "ζεστό", του δίνει μια σπιρτάδα που μαζί με τον Ωροσκόπο στους Διδύμους τον ωθούν να βγάλει προς τα έξω μια χαρωπή προσωπικότητα η οποια αρέσκεται στο φλέρτ, τα πειράγματα και την καλοπέραση!Κι έτσι,βασιζόμενη στα καλά του στοιχεία αντέχω και τα υπόλοιπα!!! :) Ακόμη οφείλω να τονίσω την ανεξαρτησία του Ηλιοζωδίου που δεν αρέσκεται στις δεσμεύσεις και τους περιορισμούς συν τη σύνοδο Αφροδίτης-Ουρανού που έρχεται να μεγενθύνει αυτή του την τάση.Ο Κρόνος κοντά στον Ωροσκόπο ευθύνεται για την ψυχρότητα αλλα και τη σοβαρότητα που εκπέμπει...φαίνεται άτομο αξιόπιστο που μπορεί να βασιστεί κανείς πάνω του. Τόση αυτοσυγκράτηση όμως...πως την αντέχει??? :weird:
Ο 2ος χάρτης τώρα...(Νεκτάριος)...είναι ακόμα πιο εκνευριστικός!!!Ο τύπος αυτός,όταν τον πρωτοσυνάντησα μου έβγαλε κάποια καλά στοιχεία-ίσως με πλάνεψε η Σελήνη του στους Ιχθείς, έβγαζε μια καλοσύνη και μια κατανόηση,μια συμπόνοια...Αργότερα κατάλαβα οτι είχα απέναντι μου αλλον ένα ατομικιστή-έντονα στοιχεία Κριού, Υδροχόου-που λειτουργούσε πάντα όπως αυτός ήθελε, κόντρα στο σωστό και το πρέπον,και δεν έμπαινε καν στον κόπο να απολογηθεί ή να δώσει μια κάποια εξήγηση για την άθλια συμπεριφορά του!!-Με τι τύπους πάω και μπλέκω κι εγω??!!!!:nuts::wacko: Σαν να μην έφτανε αυτό...περηφανευονταν και όλη την ώρα για την ευθύτητα του και όχι μόνο!!-η οποία βέβαια υπάρχει μόνο στη σφαίρα της φαντασίας του...τουλαχιστον ως προς τη στάση του απέναντι σ'εμένα!Έχω κουραστεί να ψάχνω να βρω ελαφρυντικά στους ανθρωπους για να μη τους αδικήσω και πλέον εξαφανίζομαι πριν τους επιτρέψω να κλονίσουν την ψυχική μου ισορροπία!! :toung:
Οποιος θέλει μπορεί να καταθέσει άποψη.Δεκτά όλα τα σχόλια!
Με εκτίμηση
Μαίρη Γ.
:love:

kinky_skorpina
29-07-2010, 12:42 PM
Παραθέτω μερικες βασικές όψεις απο τη συναστρία εμού και του συντρόφου μου κι οποιος θέλει ας βοηθήσει στην ερμηνεία...:bigsmile: (οπου α=του ανδρα ,γ=της γυναίκας)
1. Ηλιος(γ) αντίθεση Σελήνη(α)
2. Τρίγωνο Ήλιου-Αφροδίτης(διπλότυπη όψη)
3. Τετράγωνο Αφροδίτης(γ)-Δία(α)
4. Σύνοδος Αφροδίτης(γ)-Πλούτωνα(α)
5. Σύνοδος Κρόνου(γ)-Πλούτωνα(α)
6. Τετράγωνο Σελήνης(α)-Β.Δ(γ)
7. Σύνοδος Αφροδίτης+Δία+Κρόνου(γ)-ΒΔ(α)
Θεωρείτε οτι ειναι καρμική αυτη η σχέση?

MrGalaxy
29-07-2010, 09:02 PM
kInky scorpina...!!

Mhpws 8a mporouses na dwseis kalutera tis hmeromhnies...?!:bigsmile:

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
29-07-2010, 09:57 PM
kInky scorpina...!!

Mhpws 8a mporouses na dwseis kalutera tis hmeromhnies...?!:bigsmile:

:nogrgl

:bigsmile:

MrGalaxy
30-07-2010, 01:11 AM
Συγνώμη....... :cry:
Πραγματικα δν το καταλαβα οτι έγραφα με "γκρικ λισ"!!!:laugh:

skorpinos
30-07-2010, 01:44 PM
¶λλο Skorpinos και άλλο Skorpina.!!!!!

kinky_skorpina
30-07-2010, 02:13 PM
6/11/80(γ),10:05
3/6/78(α),14¨00

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
30-07-2010, 02:19 PM
Συγνώμη....... :cry:
Πραγματικα δν το καταλαβα οτι έγραφα με "γκρικ λισ"!!!:laugh:

μην ζητας πουλακι μου συγνωμη:love:
εξαλλου ολα τα μηνηματα που ποσταρεις ειναι ομορφα γραμμενα στα ελληνικα!:bigsmile:
δεν ειναι πιο ομορφα τα δικα μας γραμματα;!!!:bigsmile::bigsmile:

φιλικα
κουκι

kinky_skorpina
30-07-2010, 02:31 PM
Βρε παιδια...ούτε ενας δεν προσφέρεται να με βοηθήσει λιγακι?Να δωσει εστω μια κατευθυντήρια γραμμη? :sad:

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
30-07-2010, 02:55 PM
Βρε παιδια...ούτε ενας δεν προσφέρεται να με βοηθήσει λιγακι?Να δωσει εστω μια κατευθυντήρια γραμμη? :sad:

κανουν βουτιες στην θαλασσα οι περισσοτεροι:laugh:

kinky_skorpina
30-07-2010, 03:01 PM
Εσυ κούκλα...μπορεις θα μου δώσεις τα φώτα σου?Αν δε ζητάω πολλα δηλαδή.Με εχει προβληματίσει αυτη η σχέση....ισως επειδη νιωθω οτι χανω το ελεγχο....(ως Σκορπίνα εχω ενα θεμα με αυτο)

EPANASTATIS24
30-07-2010, 03:25 PM
Τελικά, με ποιον από τους δύο τα βρήκες??????

kinky_skorpina
30-07-2010, 03:28 PM
Τι εννοείς?ποιους δυο?....:wacko:.η μια ιμερομηνία είναι δική μου...η αλλη του συντρόφου μου!

kinky_skorpina
30-07-2010, 03:29 PM
Ποιούς δύο? :wacko:Εμενα κ το σύντροφό μου αφορουν οι δυο ημερομηνίες.

EPANASTATIS24
30-07-2010, 03:30 PM
Με το John ή το Νεκτάριο ταίριαξες τελικά και είστε μαζί?

kinky_skorpina
30-07-2010, 03:32 PM
Με κανεναν τους!Γιατι και οι δυο δε θέλουν σχέση μαζί μου αλλα κατι free κι εμένα τςρα πια δε με καλύπτει αυτο το πρότυπο σχέσης.:love:

EPANASTATIS24
30-07-2010, 03:37 PM
Ωραία..Καταρχήν συγχαρητήρια που θες κάτι σταθερό. Τα free και τα χαλαρά είναι για άλλα ζώδια :bigsmile:
Χωρίς να μπορώ να κάνω πλήρη αστρολογική ανάλυση, το δεύτερο άτομο με Ηλιο-Αφροδίτη Κριό και Αρη-Δία Υδροχόο, άστα να πάνε...Πώς δε σου πρότεινε και κάνα ομαδικό, πάλι καλά...

kinky_skorpina
30-07-2010, 03:40 PM
Ο Νεκτάριος?Μου το πρότεινε!χαχα!Και επιμένει ακόμα!!!!Μπορεί κατι να του έβγαλα κι εγω....το σεξαπίλ ίσως....(χωρις να φανώ ψώνιο!)...:love:

kinky_skorpina
30-07-2010, 03:44 PM
Ευτυχως διαθέτω διπλαματία και ευελιξία(αν δεις το χάρτη μου θα καταλάβεις),αλλα και την ικανοτητα να παίζω ρόλους(Ποσειδώνας στον 1ο σε σύνοδο με ωροσκοπο)...ποτε τη δυναμική,πότε τη ναζιάρα γατούλα....κι αυτο κανει λιγότερο ανυπόφορη την ευέξαπτη φύση που μου προσδίδει ο Αρης πάνω στον ωροσκοπο μου και σε ενα τόσο ευθύ ζώδιο.

EPANASTATIS24
30-07-2010, 03:46 PM
Με τόσους πλανήτες Ζυγό, μήπως έχεις και την τάση να εξαρτάσαι από τους άλλους? Εγώ που έχω ένα stellium στο τέλος Ζυγού, μια ψιλοεξάρτηση από την εκάστοτε σύντροφο την έχω.

kinky_skorpina
30-07-2010, 03:49 PM
Ναι υπάρχει ενα είδος εξάρτησης καθώς αποζητώ την αγάπη και την αποδοχή τους(παιζει κ ανασφάλεια εδς).Αλλα η ανεξαρτησία που μου δίνει ο Τοξότης και Ο Ουρανός(κοντα στον Ήλιο μου,που ειναι και στον 11ο οίκο) ισορροπεί κάπως τα πράγματα.

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
30-07-2010, 03:49 PM
ρε παιδια τι λετε;;;:nuts:
τι ομαδικα κ.τλ.π...:nuts:

αν μπορει καποιο μελος θα σου απαντησει σκορπινα για αυτο που ρωτησεςαρχικα
μην το κανετε τσατ ειναι κριμα .

φιλικα κουκι

kinky_skorpina
30-07-2010, 03:52 PM
Ο.Κ,Δεσποινάκι...οπότε φίλε μου στείλε μου προσωπικό μήνυμα καλύτερα.

EPANASTATIS24
30-07-2010, 03:53 PM
Όχι, δεν το κάνουμε chat..πάντως, skorpina, τώρα είδα το χάρτη του νυν σου...με σελήνη Ταύρο, και Αφροδίτη-Δία Καρκίνο, την καλύτερη επιλογή έκανες κατά τη γνώμη μου...και με τη σύνοδο Δία-Κρόνου σου με το Βόρειο Δεσμό του, προχώρα και το κάρμα θα σας ευγνωμονεί :bigsmile::bigsmile:

kinky_skorpina
30-07-2010, 03:56 PM
Κι εγω έτσι λέω,,,αν και με στεναχωρεί λίγο που δεν τον συμπαθούν οι γονείς μου λόγω καταγωγής.Δε θέλω να βρεθώ στη δυσάρεστη θέση να επιλέξω έναν απο τους 2(οικογένεια η συζυγο,αν γινει γαμος).Κατα βάθος όμως πιστευω οτι αν με δουνε ευτυχισμένη μαζί του θα τον αγκαλιάσουν κι αυτοι,θα έπρεπε όμως να μου έχουν εμπιστοσύνη...:sad:anyway.:worried:

EPANASTATIS24
30-07-2010, 04:00 PM
Με ¶ρη Τοξότη (που έχω κι εγώ), η κοινωνική θέση, η ηλικία, η καταγωγή και τα χρώματα, είναι τελείως δευτερεύοντα ζητήματα, δεν κολλάμε σε αυτά καθόλου.

kinky_skorpina
30-07-2010, 04:00 PM
Αν δε σου κάνει κόπο ρίξε μια ματιά και σε αυτό το χάρτη και κανε τη συναστρία με το δικό μου.Θα καταλάβεις μελετώντας γιατι στο ζητάω.14/6/71,12:00...Αν δε βαρι΄΄εσαι παντα...Ευχαριστώ εκ των προτέρων.:cheesy:

EPANASTATIS24
30-07-2010, 04:03 PM
Εγώ να το κάνω, απλά δεν είμαι επαγγελματίας αστρολόγος...μη σου πω κάτι που δεν ισχύει, κι εγώ στο ψάξιμο της αστρολογικής γνώσης είμαι, μη νομίζεις...

kinky_skorpina
30-07-2010, 04:06 PM
ΟΧΙ ΒΡΕ ΣΙΓΑ ΚΟΥΒΕΝΤΟΎΛΑ Κ¶ΝΟΥΜΕ...εχω και δική μου κρίση....μην ανησυχείς!

EPANASTATIS24
30-07-2010, 04:09 PM
Τι να δω...μόλις είδα Δίδυμοι με Αφροδίτη Διδύμους, πήγα να το κλείσω!Με τετράγωνο του Ήλιου σου με τον ¶ρη του, σεξουαλική έλξη θα υπάρχει έντονη μάλλον. Για εμπιστοσύνη, δεν κόβω και το κεφάλι μου

kinky_skorpina
30-07-2010, 04:15 PM
Λες να μη μου είναι πιστος?Ποιες είναι οι επιφυλάξεις σου?

EPANASTATIS24
30-07-2010, 04:18 PM
Θα μας κάνουν παρατήρηση οι administrators αν συνεχίσουμε...Τι να σου είναι πιστός, αφού με τη σελήνη Ταύρο έχεις σχέση, αυτός ποιός είναι?

kinky_skorpina
30-07-2010, 04:24 PM
Ενας τύπος που με διεκδικεί και απλά ετσι έκανα μια σύγκριση...νομιζω οτι σεβόμαστε του site τους κανόνες(προν το παρόν):unsure:....αν οχι,δεκτή η οποια επέμβαση ή παρατήρηση προς συμμόρφωση.Περιμένω...

EPANASTATIS24
30-07-2010, 04:27 PM
Τι να σου πω ρε skorpina...Αφροδίτη στους Διδύμους εγώ δεν εμπιστεύομαι και πολύ. Αλλά καλύτερα μην κάνεις συγκρίσεις, αν είσαι καλά με τον σύντροφο, άσε να διεκδικούν οι άλλοι.

kinky_skorpina
30-07-2010, 04:31 PM
Ο Πλούτωνας στον 1ο οίκο δε σε προβλημάτισε στο χάρτη του συντρόφου μου?Θέλει συνεχώς να έχει τον έλεγχο επάνω μου και δε με εμπιστευεται απόλυτα...πολύ καχυποψία ρε παιδί μου!Λέει και κατι ψεματάκια καπου-καπου...:cheesy:

EPANASTATIS24
30-07-2010, 04:37 PM
Ε, τα ψεμματάκια οι Δίδυμοι τα έχουν ψωμοτύρι..όσο για τον έλεγχο, εγώ σαν εκδήλωση ενδιαφέροντος το παίρνω, δεν ξέρω.Κι εγώ είμαι πολύ ελεγκτικός, ίσως γιαυτό.

kinky_skorpina
30-07-2010, 04:41 PM
Τη σύνοδο Αφροδίτης-Δία την είδες?Είναι αυτός ικανός να αφοσιωθεί απόλυτα σε μια γυναίκα?Την έχω κι εγω στο χάρτη μου και τον εαυτό μου τον φιοβάμαι μη παραστρατήσει! :blink: Είμαστε και οι δυο επιρρεπεις στο φλερτ!!

Δείμων
30-07-2010, 05:07 PM
(Γκουχ) :σφύριγμα:love:

kinky_skorpina
30-07-2010, 06:37 PM
Γιατί σφυρίζετε αδιάφορα κυριε Ιωάννη?:amuse: Συμφωνείς κι εσυ μαζί μου...οτι δεν διακρίνομαι για την αφοσίωσή μου?εεεε?.............(εχω άλλα ταλεντα ομως!χαχα)

Δείμων
30-07-2010, 07:10 PM
Ξεροβήχω δια το τσατικόν της συζητήσεως, την οποία εν τω άμα της νυκτός μάλλον θα την καταπιεί το μέλαν σκότος...

kinky_skorpina
03-08-2010, 11:42 AM
Πως τη βλέπεις εσυ αυτή τη σχέση, Γιάννη μου(με το σύνροφό μου...δεδομένων των γενέθλιων ημερομηνιών μας)?